Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
100ml

900 TOP Extra Szűz Olívaolaj 100ml

1.690 Ft
Menny.:db

Ez a kiváló minőségű extra szűz olívaolaj a picual, a picudo és a hojiblanca fajták párosítása, amelyet ideális tengerszint feletti magasságon és éghajlaton termesztett és az optimális érettségi ponton betakarított olajbogyókból nyernek, amelyek frissen vágott ízt és aromát kölcsönöznek levének. A frissen vágott fű illatának és a zamatos paradicsom ízének találkozása egy hibátlan olívaolajban.

Kiváló minőségű extra szűz olívaolaj, amelyet nemzetközileg is elismertek különböző díjakkal.

Nem értékelt
Gyártó: 900 Foods
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2022. május 24.

Leírás

Kiváló minőségű extra szűz olívaolaj, amelyet nemzetközileg is elismertek különböző díjakkal. Az olajfa terméséből csak mechanikus eljárással nyert prémium olaj. 

A kiváló minőségű extra szűz olívaolaj a picual, a picudo és a hojiblanca fajták párosítása, amelyet ideális tengerszint feletti magasságon és éghajlaton termesztett és az optimális érettségi ponton betakarított olajbogyókból nyernek, amelyek frissen vágott ízt és aromát kölcsönöznek levének. A frissen vágott fű illatának és a zamatos paradicsom ízének találkozása egy hibátlan olívaolajban.

A 900 TOP egyedi érzékszervi tulajdonságokkal bír. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk a szüretelésre, a gyümölcsök kiválasztására, valamint az olaj előállítására és tartósítására.

Nemzetközi díjak

Aranyérem a 2013-ban New Yorkban megrendezett Nemzetközi Olívaolaj Versenyen. 9,5 ponttal a negyedik legmagasabb pontszám a versenyen, ahol a legmagasabb pontszámot egy spanyol olajnak ítélték.

SUPERIOR TEST AWARD díj a rangos ITQI versenyen, amelyet 2014-ben Brüsszelben rendeztek meg. 89-es végeredménnyel, ami az addigi legmagasabb egy spanyol olívaolaj esetében. Az "ITQi Superior Taste Award"  amelyet véleményvezérek, Michelin csillagos szakácsok és sommelierek ítélnek oda.

GREAT TASTE AWARD 2014 a London városában megrendezett rangos versenyen.

Aranyérem a 2015-ben New Yorkban megrendezett Nemzetközi Olívaolaj Versenyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Kiszerelés 100ml