Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
250 ml

Monovarietal Manzanilla Extra Szűz Olívaolaj 250 ml

2.390 Ft
Menny.:db
A La Chinata Egyfajú Manzanilla Cacerena extra szűz olívaolaj a Sierra de Gata régióból származó “Manzanilla cacerena” típusú olívabogyóból készül. Ízében fellelhető a tökéletes egyensúly a csípősség, az édes és a kesernyés íz között. A Manzanilla Cacerena extra szűz olívaolaj amellett, hogy a leginkább jellemzi Extremadura északi részét, egy igen sokoldalú fajta, ami ideális különböző kulináris alkotások létrehozásához.
Nem értékelt
Gyártó: La Chinata
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2022. május 24.

Leírás

A La Chinata Egyfajú Manzanilla Cacerena extra szűz olívaolaj a Sierra de Gata régióból származó “Manzanilla cacerena” típusú olívabogyóból készül.

 Ezen a területen csak azokat a gyümölcsöket gyűjtjük össze, amelyek rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, amiket alapvetőnek tartunk ahhoz, hogy eredményül egy kiváló minőségű extra szűz olívaolajat kapjunk. Az olajbogyókat korán szüreteljük, melynek köszönhetően jobb minőségű extra szűz olívaolajat állíthatunk elő, továbbá így garantálható, hogy megtartja remek ízét, színét és illatát. Csak ezzel a kiválasztási rendszerrel garantálhatjuk vevőinknek az olyan extra szűz olívaolajnak a megalkotását, melynek magas minőségében 100%-ban biztosak lehetünk.

A Manzanilla cacerena a legkeresettebb típus a DOP Gata – Hurdes eredetvédett területéről, és szinte csak Cáceres északi részén található meg. Ebben az extra szűz olívaolajban 78-80% az olajsav tartalom, szemben más extra szűz olívaolajok 55 – 80%-os olajsav tartalmával.

Ízében fellelhető a tökéletes egyensúly a csípősség, az édes és a kesernyés íz között. Mivel ezeknek az olajbogyóknak más fajtákhoz képest viszonylag alacsony az olívaolaj előállításához szükséges zsírhozama, így előállítása valamivel költségesebb, mint más fajtáké.

A Manzanilla Cacerena extra szűz olívaolaj amellett, hogy a leginkább jellemzi Extremadura északi részét, egy igen sokoldalú fajta, ami ideális különböző kulináris alkotások létrehozásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Kiszerelés 250 ml